top of page
  • Foto van schrijverLiselore

100% haarvrij met Lycon wax, de wax voor beroemdheden

Nieuw bij Refresh. Een lange zoektocht naar de beste minst pijnlijke manier om tijdelijk te ontharen. Voorheen met hars, deze hecht aan de haren en de huid. De nieuwe manier wordt met wax, deze hecht minder aan de huid waardoor het minder pijnlijk is.

Informatie over Lycon:

Het merk LYCON werd in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. De productie en ontwikkeling van cosmetica is al sinds 1935 een familiepassie, waar Lydia sinds haar eerste voetstappen mee is opgegroeid. Na uitvoerig onderzoek en het stiekem bestellen van ingrediënten onder het mom van de cosmetica afdeling van haar vader, creëerde Lydia in 1968 als tiener haar eerste wax in het geheim op het fornuis in de keuken van haar ouderlijk huis. 10 jaar later was LYCON als merk een feit!


Het duurde niet lang voordat LYCON een alom bekend en gewild merk werd in Australië.

Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe website

Na drie volle dagen werk is de website zo goed als af. Na een 2 daagse succestraining bij beauty2people waar ik mijn eerste grote investering heb gedaan in de vorm van een apparaat, de t-away2, was he

Comments


bottom of page