top of page
  • Foto van schrijverLiselore

Huidverbeteringsmassage

Graag wil ik geïnteresseerde de mogelijk aanbieden om voor gereduceerd tarief de kuur bindweefsel en pincement massage te ondergaan. Dit is voor mezelf om het beter te leren beoefenen alsook een portfolio op te bouwen. Ik doe het ook om mensen de mogelijkheid te geven deze heerlijke en intensieve behandeling te ondergaan voor een aangename prijs.

Ik volg deze opleiding momenteel bij Esthetica opleidingen in Breda, het is bijna afgerond.


De behandelingen stimuleren de collageen aanmaak in de huid waardoor de huid er jonger uit gaat zien, rimpels verminderen, huid verstevigd, doorbloeding verbeterd en zichtbare adertjes verminderen.


De behandeling duurt 30-45 minuten waarbij verschillende huidtechnieken uitgevoerd worden. Allemaal met doel de collageenvezels in de huid te breken zodat er nieuwe vezels worden aangemaakt. Dit is een langzaam proces dat minimaal een half jaar duurt voordat er resultaat wordt gezien.


De eerste periode zal er wekelijks een afspraak ingepland worden, daarna zal ik het 1 keer per maand plaats vinden. Daarom wordt deze behandeling alleen in kuurverband gegeven.


Voor een half jaar zijn ca 13 behandelingen nodig.


De kosten zijn € 17,50 per behandeling. Voor een optimaal effect is het van belang juiste huidverzorgingsproducten en lifestyle adviezen op te volgen. Dit word vooraf aan het traject bespro


ken.


Ben jij geïnteresseerd in het volgen van de huidverbeterende massage kuur? Dan kun je contact opnemen met via het contact formulier, whatsapp of een online afspraak inplannen.


Hartelijke groeten, Liselore


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe website

Na drie volle dagen werk is de website zo goed als af. Na een 2 daagse succestraining bij beauty2people waar ik mijn eerste grote investering heb gedaan in de vorm van een apparaat, de t-away2, was he

Comments


bottom of page